Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ
ΕΛΟΤ 1429:2008 - QA-C-1439/16


Eφαρμογή ΣΑΤΕ για smartphones–tablets(iOS/Android):IRISena
 
 

Ο ΣΑΤΕ λαμβάνοντας υπόψη την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη άμεσης και έγκυρης πληροφόρησης των επιχειρηματιών του κλάδου, αλλά και ευρύτερα του τεχνικού κόσμου, δημιούργησε την εφαρμογή IRISena για έξυπνες συσκευές (κινητά τηλέφωνα και tablets με λειτουργικό iOS/Android) με αντικείμενο την άμεση, έγκυρη και χρήσιμη ενημέρωση στην «έξυπνη» φορητή συσκευή σας - smartphone κινητό ή tablet (iOS/Android).

Η εφαρμογή, στην πλήρη έκδοσή της, παρέχεται δωρεάν σε όλα τα Μέλη του ΣΑΤΕ, ενώ προσαρμοσμένη έκδοση διατίθεται δωρεάν και σε Μη Μέλη του Συνδέσμου. Προαπαιτούμενα είναι μία «έξυπνη» φορητή συσκευή (smartphone κινητό τηλέφωνο ή tablet, με λειτουργικό iOS ή Android) και μία διεύθυνση e-mail.

Εγκατάσταση από Μέλη ΣΑΤΕ
Η αρχική επικοινωνία - ενεργοποίηση της εγκατάστασης για τα υφιστάμενα Mέλη έχει ήδη πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) που έχει δηλωθεί στον ΣΑΤΕ, ενώ η επικοινωνία - ενεργοποίηση της εγκατάστασης για τα νεότερα μέλη θα πραγματοποιείται εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την εγγραφή τους στον ΣΑΤΕ.
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αίτηση δημιουργίας λογαριασμού πατήστε εδώ.

Εγκατάσταση από Μη – Μέλη ΣΑΤΕ
Για δημιουργία λογαριασμού Μη Μέλους πατήστε εδώ.


 

created by Optimedia
Στείλτε τη σελίδα σ' ένα φίλο Εκτύπωση της σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα english